Kai Lindfors ny landschef Medhouse Finland

Medhouse förstärker i Finland och välkomnar Kai Lindfors som ny landschef.

Kai SV

Kai har över 20 års erfarenhet från olika ledande befattningar inom läkemedelsindustrin. Kai har förutom i Norden, också arbetat i Benelux, Baltikum och Storbritannien. Han har bl a varit VD för UCB i Finland och Baltikum samt lett immunologiverksamheten där som General Manager Northern Europe.

Kai har vidare bidragit till mer än 25 produktlanseringar inom bland annat immunologi, reumatologi, gastroenterologi, neurologi och kvinnohälsa. Hans mångsidiga erfarenhet som ledare inom Life Science har gett honom både djup och bred kunskap inom området.

- Vi är oerhört stolta över att Kai har valt att bli en del av Medhouse i Finland. Med Kais långa erfarenhet inom branschen, nationellt såväl som internationellt, ser vi att Kai kommer att bli en stor tillgång för vår utveckling Finland och i övriga Norden, säger Tomas Ludvigsson grundare och partner på Medhouse.

- Jag ser fram emot att utveckla konsultverksamheten i Finland. Att rekrytera och hyra ut de bästa konsulterna till våra befintliga och nya kunder kommer att bli mitt fokus. Finska outsourcingmarknaden har ordentlig tillväxtpotential. Det känns mycket bra att gå in i ett partnerskap med ett etablerat och välrenommerat konsultföretag, säger Kai Lindfors.

Medhouse finns representerat i hela Norden, med huvudkontor i Stockholm. Medhouse är ett konsultföretag specialiserat inom Life Science och erbjuder konsulttjänster inom sälj, marknad & medical. Medhouse grundades 1999 och är idag ett ledande konsultföretag inom läkemedel- och medicinteknik.

För mer information, vänligen kontakta:

Tomas Ludvigsson 070 922 40 25 eller Per Öberg  070 922 40 24.