Konsulter berättar

Catrine

"Medhouse är ett väldigt familjärt företag med många härliga kollegor. Det finns en otrolig teamkänsla vilket är en utmaning att skapa när alla är utspridda över hela Sverige. Men det har dom verkligen lyckats med.

Jag har en fantastisk konsultchef som jag alltid kan vända mig till i förtroende, vad det än gäller. Medhouse är för mig även trygghet. Ett stabilt företag med bra anställningsvillkor och generösa förmåner. Jag längtar till varje gång vi har möjlighet att ses allihop."

Terese
"Att vara konsult innebär att ge och få - jag bidrar med mina erfarenheter, min personlighet, mina idéer och jag lär nya terapiområden och organisationsstrukturer. Det ger en mycket positiv helhet."

Marianne

"Medhouse är ett mycket seriöst företag med ett personligt bemötande och en stor känsla för det lilla extra. Att få arbeta som konsult via Medhouse ger mig trygghet i arbetslivet."

Mattias

"När jag ska beskriva Medhouse som arbetsgivare finns det en mängd positiva saker att lyfta fram. Det är familjärt, generöst, professionellt, tryggt och utvecklande. Det finns ett stort socialt engagemang, en gedigen satsning på personalens utveckling och friskvård. Sist men inte minst oerhört mycket glädje och skratt.

Hur det är att jobba som konsult beror givetvis på vem som är uppdragsgivare. Mina uppdrag har varierat mellan längre och kortare inhyrningar inom olika medicinska områden men alltid utifrån min erfarenhet och mitt intresse. Att hitta rätt kandidat till rätt uppdragsgivare är en av styrkorna hos Medhouse.
En noggrann matchning gynnar alla parter.

Vänner och bekanta frågar ju ibland hur det är att vara anställd på Medhouse, mitt svar blir alltid detsamma. Att ha en arbetsgivare som ger mig så mycket gör mig extra villig att ge mycket tillbaka både internt och externt."